tirsdag 15. mars 2011

Svartedauden og Dommedag

Jeg har mange prikketegninger, nå har jeg noen strektegninger også. Begge er A4.

6 kommentarer:

Skyggemare sa...

SV: Lofoten har også et fint akvarium :) Og som Helge kommenterte etter deg.. universeum.se .. Dit vil jeg!

Maj Linn sa...

Hei,lurte på om det var noen mulighet å bestille dreads av deg? har svart hår,så lyst på helt svarte dreads å noen helt lilla! og såfall hvor mye d kommer på? til hele håret,utenom att jeg har sidecut på ene siden.. håper på svar

LilleBlack sa...

Hei Maj Linn. Send meg en mail på lilleblack@live.no i stedet!

Ms North sa...

Hei! spurte tilfeldigvis Mia(over her) om hun visste om ei koselig jente som trengte et sted å bo..! og hun nevnte deg, så jeg lurer på om du fortsatt er på utkikk? :) jeg skal nemlig flytte ut av min leilighet på Sofienberg (nær munchmuseet og Carl Berner) så snart som mulig, og trenger altså noen til å overta (helst fra mai). leiligheten deles med ei hyggelig jente fra sverige, har veranda og en ganske grei størrelse ;) ja, før jeg skriver noe særlig mer så må jeg jo nesten vite om du fortsatt er på leting og er keen på å se den..hehe. i så fall, kommenter tilbake hvis du er hypp!
og, fine tegninger btw ^^

Lilleblack sa...

Nei, jeg er ikke på utkikk etter nytt sted å bo. Jeg vurderte det litt for en tid tilbake, men ombestemte meg. Kjenner heller ingen som er på flyttefot, så jeg får desverre ikke hjulpet deg. Men det er sikkert ikke noe stress å finne noen andre som vil flytte inn!

Skyggemare sa...

SV: I know. Sverger på nettbutikker og god fantasi nå fremover ;)